Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz ze śliwką i jabłkiem"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Dopraw pierzem, tymiankiem, sosem sojowym i olejem. Odstaw na godzinę. Potem przesmaż na oleju i wrzuć do garnka.
Jabłka obierz i potnij w kostkę. Boczek pokrój w paski, cebule w piórka, przesmaż, dodaj imbir, czosnek, cebule i wino. Całość dodaj do mięsa, wymieszaj i duś około godziny. Wlej bulion. Po godzinie dodaj śliwki i gotuj jeszcze przez 20 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.Źródło: Na żywo