Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indycze ruloniki z twarożkiem"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 831
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 95
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9227
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 831
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 95
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9227
Składniki
Roszponkę opłukać, osuszyć, oderwać listki. Rzeżuchę posiekać. Twarożek utrzeć z miodem i musztardą. Wymieszać z rzeżuchą.
Orzechy posiekać. Łyżkę orzechów odłożyć, pozostałe wrzucić do farszu serowego. Przyprawić go do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dokładnie wymieszać.
Farsz rozsmarować na plasterkach wędzonego filetu z indyka. Filety zwinąć w ruloniki. Ocet balsamiczny wymieszać z łyżką wody. Przyprawić solą, pieprzem i cukrem.
Cienkim strumieniem wlać oliwę, ubić gęsty sos. Ruloniki polać przygotowanym sosem. Udekorować roszponką oraz odłożonymi orzechami.Źródło: Życie na gorąco