Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jajka z pieczarkami"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1030
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 120
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1030
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 120
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Os tudź, obierz. Wyjmij żółtka (nie uszkadzając białek), rozgnieć.
Paprykę umyj, osusz, pokrój w drobną kosteczkę. Pieczarki oczyść, pokrój w drobną kostkę. Olej rozgrzej na patelni, smaż pieczarki, aż woda odparuje.
Żółtka wymieszaj z papryką, majonezem i pieczarkami, przypraw do smaku solą. Białka napełnij nadzieniem, przykryj folią spożywczą, schłodź.
Czas przygotowania: 25 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 1,20 zł.
<strong>Przepis przysłał Rafał Nalikowski ze Skępego.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie