Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące danie główne lub przekąska, Polecam serdecznie:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 323
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 323
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Zrobić ciasto sezamowe,odstawić na 15min.by odpoczęło. Z kalafiora oderwać różyczki i przekroić na pół. Wrzucić do ciasta ,obtoczyć w nim i widelcem kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Kalafiorki smażyć z każdej strony na złoty kolor na małym ogniu. Wyjdą lekko chrupiące i bardzo smaczne. Po usmażeniu kłaść na papierowy ręcznik .
Smacznego życzę!