Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka lubawska Aleksandry Skarżyńskiej z Lubawy"
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 482
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2275
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1018
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 482
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2275
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1018
Składniki
Mięso natrzyj octem i oliwą. Cebulę pokrój w plasterki. Połowę cebuli ułóż na dnie miski, połóż karkówkę, nakryj resztą cebuli. Wstaw na 2 godziny do lodówki.
Wyjmij mięso, obsmaż na oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Boki i wierzch karkówki posmaruj musztardą, połóż warstwę majonezu, posyp solą i pieprzem. Piecz mięso 1,5 godz.
Porcje 12 120 min Cena 2,10 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie