Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka lubawska Aleksandry Skarżyńskiej z Lubawy"
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 660
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 38
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 660
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 38
Składniki
Mięso natrzyj octem i oliwą. Cebulę pokrój w plasterki. Połowę cebuli ułóż na dnie miski, połóż karkówkę, nakryj resztą cebuli. Wstaw na 2 godziny do lodówki.
Wyjmij mięso, obsmaż na oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Boki i wierzch karkówki posmaruj musztardą, połóż warstwę majonezu, posyp solą i pieprzem. Piecz mięso 1,5 godz.
Porcje 12 120 min Cena 2,10 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Takie jest życie