Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karkówka pod jarzynką"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 132
Polecam.
Odsłon: 768
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 108
Składniki
Kotlety umyj, osusz, posyp solą, pieprzem i mąką pszenną. Warzywa obierz, opłucz. Cebulę posiekaj, a włoszczyznę potnij w słupki.
Karkówkę zrumień na oleju. Dołóż warzywa. Smaż razem 4 minuty. Podlej bulionem. Duś ok. 30 minut. Pod koniec dolej śmietanę wymieszaną z mąką ziemniaczaną.
Przypraw solą, pieprzem i papryką. Udekoruj kaparami oraz cząstkami cytryny.Źródło: Naj