Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka z pieczarkami"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 609
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1832
Polecam.
Odsłon: 5666
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 609
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1832
Polecam.
Odsłon: 5666
Składniki
Mięso pokrój w plastry, oprósz solą oraz pieprzem i obsmaż na oleju. Pokrojoną cebulę podsmaż na maśle, dodaj pokrojone pieczarki i smaż chwilę.
Włóż plastry mięsa, dodaj przyprawy, zalej rosołem i duś na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Wlej śmietanę, jeszcze raz przypraw danie. Podaj z czerwoną kapustą.
Przepis przysłała Teresa Macura z Roztropic.</strong>Źródło: Takie jest życie