Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Karp marynowany"
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2841
Składniki
Filety nasolić i wstawić na godzinę do lodówki. Na patelni rozgrzać olej, usmażyć rybę ze wszystkich stron, przełożyć do szklanego naczynia. W garnku zagotować ok. 1 l wody, dodać ocet, pokrojoną w plasterki cebulę i przyprawy, zagotować, zdjąć z ognia, ostudzić zalać rybę chłodna marynatą, wstawić do lodówki i marynować 2-3 dni.Źródło: INTERIA.PL