Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kiełbaska w boczku"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36003
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 164
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 298
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36003
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 164
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 298
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 351
Składniki
Kapustę sparz, osącz. Zdejmij 12 liści. Przekrój je na pół, wykrój grube żyły. Odłóż 13 połówek liści, resztę posiekaj.
Pokrój kiełbasę na 8 kawałków. Każdy natnij. W nacięcia włóż kawałeczek sera, czosnku, ogórka. Owiń kapustą i plasterkiem boczku. Żaroodporne naczynie posmaruj olejem, wyłóż kapustą. Resztę pokrojonej kapusty, czosnku, ogórków, pomidorów, boczku wymieszaj z sosem, połóż roladki. Posmaruj je majonezem. Zapiekaj 20 min w temp. 190°C. Odwróć roladki i znów zapiekaj 20 min. Podaj z ziemniakami.Źródło: Takie jest życie