Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsiki zapiekane z boczkiem"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 265
Polecam.
Odsłon: 743
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36280
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 419
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 265
Polecam.
Odsłon: 743
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36280
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 419
Składniki
Tosty namocz. Cebulę obierz i razem z natką posiekaj. Mięso połącz z odciśniętymi tostami, cebulą, musztar dą i 2/3 natki. Dodaj koncentrat, przypraw, wyrób. Z masy uformuj 8 kotletów. Każdy owiń boczkiem, usmaż na oleju.
Brokuły gotuj 5 min w posolonym wrzątku. Ziemniaki utrzyj z masłem i mlekiem, przypraw gałką. Piure wyciśnij przez szprycę do formy. Ułóż na nim klopsy i brokuły.
Piecz 15 min w temp. 200 st. Polej śmietaną z resztą natki.
<strong>Jedna porcja zawiera: 760 kcal.</strong>Źródło: Tina