Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1600
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 43
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1600
Składniki
Śliwki namocz w wodzie przez 15 minut. Odcedź i osusz. Boczek pokrój na cienkie plasterki, a żółty ser w słupki. Na każdym kawałku boczku rozłóż śliwkę, a na niej ser, całość zwiń.
Rulonik przebij wykałaczką, żeby się nie rozwijał. Naczynie żaroodporne wysmaruj olejem. Ułóż w nim koreczki. Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 oC. Zapiekaj przez 10 minut.Źródło: Na żywo