Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Składniki
Kalafiora i brokuła umyć i ugotować w osolonym wrzątku(nie przegotować) następnie tłuczkiem do ziemniaków rozgnieść ale nie na miazgę dodać jajka,ser biały,poszatkowany koperek i natkę,przepuszczony przez praskę czosnek, kukurydzę i pół szklanki bułki tartej,doprawić solą i pieprzem i wyrobić na jednolittą masę.Z masy formować małe kotleciki obtaczać w pozostałej bułce i smażyć na rumiano z obydwu stron, doskonale smakują z ziemniakami i mizerią. Życzę smacznego.