Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odmiana kotleta schabowego, robi się szybko i są bardzo smaczne.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 94
Składniki
1. Do miski wlewamy jogurt.
2. Dodajemy majonez.
3. Wsypujemy czosnek.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą i dokładnie mieszamy.
5. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, solimy i zanurzamy w marynacie co najmniej na godzinę.
6. Obtaczamy w mące.
7. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku.
8. Panierujemy w bułce tartej.
9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.