Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety w serowym sosie"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10924
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2627
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10924
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2627
Składniki
Mięso rozbij, oprósz solą, pieprzem, przyprawami. Na plaster mięsa połóż plaster sera, szynki, kawałek ogórka i zwiń w rulonik. Zepnij wykałaczką i obsmaż na oleju.
Podlej wodą, włóż kostkę pieczeniową. Duś, aż mięso będzie miękkie. W gorącej śmietanie rozpuść kostkę pieczeniową, dodaj serki, wlej do sosu. Gotuj kilka minut. Roladki podawaj z ryżem.
Porcje: 4. : 50 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 560 kcal.
<strong>Przepis przysłała Alicja Dominik z Bydgoszczy.</strong>Źródło: Bella Relaks