Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety w serowym sosie"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12835
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5852
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12835
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5852
Składniki
Mięso rozbij, oprósz solą, pieprzem, przyprawami. Na plaster mięsa połóż plaster sera, szynki, kawałek ogórka i zwiń w rulonik. Zepnij wykałaczką i obsmaż na oleju.
Podlej wodą, włóż kostkę pieczeniową. Duś, aż mięso będzie miękkie. W gorącej śmietanie rozpuść kostkę pieczeniową, dodaj serki, wlej do sosu. Gotuj kilka minut. Roladki podawaj z ryżem.
Porcje: 4. : 50 min. Cena: 2,30 zł. Kalorie: 560 kcal.
<strong>Przepis przysłała Alicja Dominik z Bydgoszczy.</strong>Źródło: Bella Relaks