Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
koltlety schabowe w troszkę innym wydaniu i pachnące swiezym koprem:)
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1419
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 114
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 395
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 534
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1419
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 114
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 395
Składniki
kotlety rozbijamy na cienkie plastry. Solimy, doprawiamy pieprzem i obsypujemy papryką.
tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor,
sos koperkowy przygotowujemy osobno: do 2 szkl wody dodajemy 1-3 lyzki vegety i podgrzewamy ma małym ogniu. zabielamy sos zaprawą mąki z wodą i 2 łyżkami śmietany. na koniec dodajemy posiekany koperek i gotujemy jeszcze ok 2-3 minut.
kotlety podajemy polane sosem