Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety z cukinią i boczkiem"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 34
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 99
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 302
Składniki
Ziemniaki obierz, opłucz, zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Skrop sokiem z cytryny.
Cukinię zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dodaj pokrojony boczek, cebulę, zmiażdżony czosnek, odciśnięte ziemniaki i resztę składników. Wymieszaj, przypraw.
Małe porcje masy kładź na gorący olej. Usmaż placki, podaj z jogurtem.
Porcje 6 50 min Cena 1,10 zł Kalorie 329 kcalŹródło: Bella Relaks