Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem grzybowy"
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 310
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 121
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 821
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 310
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 121
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 821
Składniki
Cebule obierz, pokrój w kostkę. Grzyby dokładnie oczyść, umyj, pokrój na niewielkie kawałki.
Około 2/3 grzybów i połowę cebuli podduś w rondlu na połowie masła. Wlej rosół, oprósz solą i pieprzem, wymieszaj. Gotuj 15 minut na małym ogniu. Zmiksuj.
Resztę cebuli i grzyby podduś krótko na pozostałym maśle. Dodaj do zupy, wymieszaj. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Wenc z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie