Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z szynką i jarmużem"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 53
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 53
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 28
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 173
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 787
Składniki
na ciasto zmiksuj. Usmaż dość grube naleśniki.
Jarmuż opłucz i usuń z niego grube nerwy. Tak przygotowane liście obgotuj, a następnie poszatkuj i wymieszaj z posiekaną, podsmażoną cebulką. Dopraw warzywa solą i pieprzem.
Na każdym naleśniku rozłóż wędlinę, warzywa i ser. Zwiń całość w paczuszki, a następnie zapanieruj je w jajku oraz bułce tartej. Smaż, aż się zarumienią.
50 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 380Źródło: Super TV