Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krupnik z boczniakami"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1063
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 128
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1063
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 128
Składniki
Kaszę ugotuj z łyżką masła w 2 szklankach osolonego wrzątku. Warzywa i grzyby oczyść i drobno pokrój. Podsmaż na oleju, przełóż do garnka z kaszą.
Zalej gorącym bulionem. Włóż obrane, pokrojone ziemniaki. Gotuj 15 minut. Przypraw zupę. Podaj posypaną posiekaną natką.
Czas przygotowania: 40 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie