Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Leczo z kiełbaską i parówkami"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13237
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12354
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13237
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5491
Składniki
Kiełbasę i parówki pokrój w półplasterki, cebulę w piórka, paprykę i cukinię w kostkę. Czosnek utrzyj z solą.
Na rozgrzanym oleju podsmaż kiełbasę i parówki. Następnie dodaj cebulę, czosnek i przyprawy.
Po 10 min smażenia dołóż pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy.
Duś pod przykryciem 30 min. W razie potrzeby dolej odrobinę wody.
<strong>Przepis nadesłała: Jolanta Adolf-Pikos</strong>Źródło: Kurier TV