Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Leczo z pieczarkami"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 764
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1809
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 764
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1809
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
Składniki
Na dużą teflonową patelnię wlej łyżkę oleju. Podgrzej i podsmaż pokrojoną w plastry cebulę i kiełbasę. Dorzuć kawałki oczyszczonej z nasion papryki i rozkruszone kostki rosołowe. Wsyp przyprawy i zagotuj.
Cukinie oraz pieczarki obierz i pokrój w plastry. Dołóż na patelnię i duś na wolnym ogniu około 20 minut. 5 minut przed końcem dodaj pokrojony ogórek i wlej maggi. Kiedy wszystkie warzywa będą miękkie, wyłącz gaz i dodaj 2 łyżki koncentratu pomidorowego.Źródło: Na żywo