Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Lekkie sajgonki"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Składniki
Obie sałaty umyj, osusz i porwij. Cebulę pokrój w piórka, ogórek w słupki. Papier ryżowy namocz wg wskazówek na opakowaniu. Na środku każdego płata połóż porcję sałaty, tuńczyka, pozostałych warzyw. Skrop oliwą, zwiń. Podziel na porcje i podaj.Źródło: Świat kobiety