Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6330
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 772
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6330
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 134
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 772
Składniki
Do naczynia wlej miód, oliwę, sok z cytryny. Dodaj wycisnięty przez praskę czosnek, zioła, pieprz i sól. Dokładnie wymieszaj.
Natrzyj masą łososia i odstaw na godzinę w chłodne miejsce.
Następnie ułóż go na folii aluminiowej, dokładnie przykryj i wstaw na 30 minut do piekarnika nagrzanego do 195sC. Możesz też piec na ruszcie lub na patelni grilowej.
Przed podaniem posyp koperkiem i skrop sokiem z cytryny.