Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Makrela nadziewana ziołami"
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 67
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 15
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 102
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 518
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 67
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 15
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 102
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 518
Składniki
Ziemniaki wystudzić, obrać i pokroić w plastry. Zrobić marynatę: musztardę, olej, ocet winny, sok z cytryny i listki laurowe wymieszać, doprawić solą i pieprzem, zagotować. Makrele oczyścić, umyć, osuszyć. Do każdej włożyć plastry ziemniaków i zioła.
Zalać ryby gorącą marynatą i zostawić na 15 minut. Osączyć, posmarować olejem i piec w temperaturze 185°C około 20 minut.
ok. 65 minutŹródło: Twoje Imperium