Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mielone z Grecji na jarzynce"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5092
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32690
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 260
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 314
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5092
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32690
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 355
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 260
Składniki
Cebule obierz, posiekaj, 1/3 wymieszaj z mięsem. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę i jajko. Wsyp tartą bułkę, zioła oraz sól i pieprz do smaku. Wyrób. Z masy uformuj 4 kotlety. Usmaż je na oleju. Pół pomidora pokrój w plasterki, a resztę – na kawałki. Papryki oczyść, potnij w kostkę. Pokrojone warzywa i resztę cebuli duś kilka minut. Wymieszaj z koncentratem, przypraw. Przełóż je do formy. Na tym ułóż kotlety. Przykryj plastrami sera i pomidora. Zapiekaj 20 min w 200oC. Udekoruj natką.Źródło: Naj