Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Minestrone"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 640
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1841
Polecam.
Odsłon: 5690
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 640
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1841
Polecam.
Odsłon: 5690
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Kozioł z Krakowa</strong>
Warzywa oczyść, drobno pokrój. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebulę z czosnkiem. Dodaj ziemniaki, pietruszkę, seler i marchewki, podduś. Dodaj resztę warzyw i przyprawy, wlej bulion, ugotuj.
Dodaj pomidory z zalewą i fasolę bez zalewy, przypraw, zagotuj. Makaron ugotuj wg instrukcji. Dodaj do zupy, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie