Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miodowe klopsiki rybne"
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 247
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 247
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 18
Składniki
Przepis przysłała Kamila Gąsiorowska z Bartniczki
Ryby zmiel. Cebule, czosnek i paprykę pokrój w kostkę. Dodaj ryby, jajka i natkę, dosypuj bułkę tartą, wyrabiając. Przypraw. Uformuj klopsiki, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju. Ułóż w słoikach.
Zalewa: i 3 szklanki wody zagotuj. Polej klopsiki, słoiki zakręć. Najsmaczniejsze są po trzech dniach.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 2,40 zł
Zamiast bułką tartą, masę rybną możesz zagęścić otrębami pszennymi. Będą zdrowsze, ale także bardziej delikatne.Źródło: Chwila dla Ciebie