Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowy schab"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 1015
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 1015
Składniki
Mięso umyj, osusz. Obierz 2 ząbki czosnku, posiekaj. Wlej olej, dodaj pozostałe marynaty. Wsyp po pół łyżeczki soli, pieprzu, papryki.
Pozostałe ząbki czosnku pokrój i naszpikuj schab. Natrzyj je marynatą i wstaw na 3 godziny do lodówki.
Włóż mięso do rękawa piekarniczego razem z marynatą. Piecz 1,5 godziny w temp. 180°C. 15 minut przed końcem, rozetnij rękaw, aby pieczeń się zrumieniła.
Porcje 20, 90 min, cena 1,45 zł, kalorie 120 kcal.Źródło: Bella Relaks