Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Miszmasz z kiełbasą i fasolą"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 525
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 346
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 958
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 20
Polecam.
Odsłon: 525
Składniki
Białą fasolę mocz przez 12 godzin w zimnej wodzie. Odlej wodę, wlej świeżą i gotuj fasolę, aż będzie miękka. Cebulę i czosnek obierz, pokrój w kostkę. Boczek pokrój w plasterki.
Mięso wieprzowe umyj i pokrój w kostkę. W dużym garnku rozgrzej tłuszcz. Wrzuć boczek, cebulę i mięso. Podsmaż. Zalej bulionem i dopraw.
Duś, aż mięso będzie miękkie. Dodaj białą fasolę, osączoną zieloną fasolę oraz pokrojone na plasterki parówki. Wymieszaj. Duś jeszcze 10-15 minut. Podawaj z pieczywem.Źródło: Takie jest życie