Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "„Modra” przystawka z kiełbasą"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 179
Polecam.
Odsłon: 856
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 145
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9265
Składniki
Odcedź pasteryzowaną kapustę, poczekaj, aż ścieknie sok, i drobno ją posiekaj. Kiełbasę szynkową pokrój w cienkie paseczki. Jajka ugotuj na twardo, obierz i również drobno pokrój.
Kapustę, szynkę i trzy jajka włóż do większej misy, dodaj serek śmietankowy i majonez. Według potrzeby dopraw solą i cukrem i dobrze wszystko wymieszaj.
Gotową pastę wstaw do lodówki mniej więcej na godzinę, by się „przegryzła”. Posmaruj pastą pieczywo i posyp resztą posiekanego na drobno jajka.
Czas przygotowania: 15 minut. Poziom: średni.Źródło: TV14