Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Nadziewane pieczarki"
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 56
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 891
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 56
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 891
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 321
Składniki
Pieczarki oczyść i odetnij nóżki. Kapelusze ułóż wewnętrzną stroną do góry i skrop sokiem z cytryny.
Przygotuj farsz: dokładnie wymieszaj drobno posiekaną cebulę i starte na tarce nóżki pieczarek. Dodaj twarożek, tymianek, bazylię i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Całość dopraw solą i pieprzem. Na dno kapeluszy pieczarek włóż po kawałku masła. Każdą pieczarkę napełnij taką ilością przygotowanego farszu, aby uzyskały efektowny kulisty kształt.
Napełnione farszem kapelusze ułóż na aluminiowej tacce do grillowania. Piecz około 20 minut.Źródło: Na żywo