Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "NALEŚNIKI Z FETĄ"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 199
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9307
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 894
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 199
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9307
Składniki
Z podanych składników przygotuj ciasto naleśniki i usmaż 12 placków. Tuńczyka podziel na kawałki. Jajka posiekaj, cebulę pokrój w talarki.
W garnku zasmaż masło z mąką. Rozprowadź mlekiem i śmietanką. Dodaj tuńczyka, jajka, kapary i cebulę. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Powstały farsz nałóż na naleśniki, zwiń i ułóż w naczyniu żaroodpornym. Posyp tartym serem i zapiecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C.Źródło: Telemax