Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki z pieczarkowym farszem"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 887
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 186
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9294
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 887
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 186
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9294
Składniki
Natkę pietruszki zmiksuj blenderem razem z łyżką oleju. Jajka połącz z mlekiem, wodą, mąką oraz przygotowaną masą pietruszkową. Całość wymieszaj i usmaż dość cienkie naleśniki.
Pieczarki i por pokrój w plasterki, po czym podsmaż na rozgrzanym maśle. Dopraw solą oraz pieprzem i duś przez chwilę.
Na ciepłe naleśniki nałóż farsz grzybowo-warzywny. Posyp go żółtym serem startym na drobnych oczkach, a następnie zwiń w ruloniki i ułóż w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz około 10 minut.
Agata SkibaŹródło: Super TV