Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 109
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 109
Składniki
Mąkę, mleko i jajka dokładnie wymieszaj i usmaż naleśniki. Soję i orzechy przekręć przez maszynkę. Wymieszaj z bułką, jajkiem i podsmaż. Przypraw solą i pieprzem. Poczekaj, aż farsz wystygnie. Następnie zawiń go we wcześniej usmażone naleśniki. Połóż na talerz, polej sosem i udekoruj cząstkami nektarynek.Źródło: Na żywo