Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśnikowy tort"
...ale pyszny.
Odsłon: 685
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 613
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 341
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 139
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
...ale pyszny.
Odsłon: 685
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 613
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 341
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 139
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
Składniki
Mąkę pszenną przesiej przez sito do miski. Dodaj roztrzepane jajka, wsyp odrobinę soli, wlej mleko oraz wodę gazowaną. Całość wymieszaj na gładką masę.
Na patelni z rozgrzanym olejem usmaż kilka dość grubych naleśników.
Rozmrożony szpinak włóż do rondelka. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę soli. Całość ugotuj, cały czas mieszając.
Przełóż naleśniki masą szpinakową i plastrami pomidorów. Wierzch posyp startym żółtym serem i udekoruj ulubionymi ziołami.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 300
<strong>Magdalena Skrzypek z Głogowa</strong>Źródło: Super TV