Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 164
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 86
Składniki
Żeberka i skrzydełka zalej zimną wodą, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj na małym ogniu około godziny. Marchew, seler, pietruszkę i cebulę obierz, pokrój w kostkę, wrzuć do wywaru. Dodaj listek laurowy, ziarenka ziela angielskiego.
Po 30 minutach dodaj pokrojone ziemniaki, gotuj 20 minut. Dodaj ogórki kiszone starte na tarce, gotuj kilka minut. Podawaj ze śmietaną.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień