Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Parówki w cieście"
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 109
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2638
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107380
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2081
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 109
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2638
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 107380
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2081
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkuj na cienki placek i pokrój go na 8 podłużnych trójkątów.
Parówki na końcach ponacinaj na krzyż. Każdą z nich owiń kawałkiem ciasta. Następnie przenieś je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Posmaruj rozmąconym jajkiem i posyp sezamem. Piecz w piekarniku nagrzanym na 200°C przez około 10 minut.Źródło: Na żywo