Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet w cieście"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 62
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 62
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
Bakłażany umyj, osusz, a następnie pokrój je na plasterki o grubości około 1 cm. Posól, skrop sokiem z cytryny.
Gdy plastry bakłażana puszczą sok, opłucz je i osusz. Czosnek drobno posiekaj, wymieszaj z 2 łyżkami oleju.
Cukinię umyj, pokrój w plastry, skrop sokiem z cytryny. Plastry obu warzyw posmaruj olejem z czosnkiem i przyprawami.
Warzywa grilluj 3-4 min z każdej strony (lub usmaż na patelni grillowej). Podaj od razu, posypane pestkami słonecznika.Źródło: Świat kobiety