Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Patelnia Zbójnicka - Robert Sowa"
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
...ale pyszny.
Odsłon: 601
Polecam.
Odsłon: 557
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 54
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 51
Składniki
Pokrojone żeberka, ogonówkę, boczek, przyprawy wkładamy do bulionu i zagotowujemy. Kapustę siekamy i dodajemy do wywaru. Cebulę podsmażamy na smalcu ze skwarkami, słodką papryką, pieczarkami, przecierem pomidorowym, czosnkiem i dusimy z czerwonym winem i sokiem pomidorowym. Następnie łączymy wszystkie produkty ze słodką kapustą, doprawiamy do smaku i dusimy do miękkości. Podajemy ze smażonymi ziemniakami lub moskolami.
Przepis mistrzów kuchni Roberta Sowy i Krzysztofa Baranowskiego.
<b>Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi <a href="http://kobieta.interia.pl/kuchnia/dodaj-przepis">"przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!"</a>. Najlepsze przepisy nagradzamy!</b>
<b><a href="http://quizy.interia.pl/kobieta/quiz/czy-dobrze-gotujesz,293,1?id=293">Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!</a></b>Źródło: INTERIA.PL