Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczarki w marynacie"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15773
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6394
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15773
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6394
Składniki
Pieczarki obierz, odetnij nóżki. Jajko roztrzep z solą i pieprzem. Pieczarki panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju, osącz. Gdy ostygną, ciasno ułóż w słoikach.
Zalewa: półtora litra wody zagotuj z półtorej łyżki soli, pokrojoną cebulą i resztą składników. Polej pieczarki, zakręć. Nie pasteryzuj.Źródło: Chwila dla Ciebie