Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczarki w marynacie"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7979
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7979
Składniki
Pieczarki obierz, odetnij nóżki. Jajko roztrzep z solą i pieprzem. Pieczarki panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju, osącz. Gdy ostygną, ciasno ułóż w słoikach.
Zalewa: półtora litra wody zagotuj z półtorej łyżki soli, pokrojoną cebulą i resztą składników. Polej pieczarki, zakręć. Nie pasteryzuj.Źródło: Chwila dla Ciebie