Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczony łosoś z posypką"
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 714
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 74
Składniki
Na posypkę zmiksuj masło z bułką tartą, czosnkiem i orzechami.
Pokrój cebule w plastry. Ułóż je w formie. Umieść na nich łososia i posmaruj jego wierzch posypką. Piecz 20 minut (w temp. 200 st. C).
Ugotuj w osolonej wodzie bób i groszek (10 minut). Odcedź, skrop oliwą i sokiem, posyp ziołami.
4 porcje • : 10 min • pieczenie: 25 min • 540 kcal/porcja • 4,6 zł/porcjaŹródło: Olivia