Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczony śledź"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 81
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 81
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Szparagi umyj, usuń twarde końce. Cytryny sparz wrzątkiem, jedną pokrój w plastry. Papier do pieczenia podziel na osiem takich części, abyś mogła zawinąć w nie rybę.
Śledzia ponacinaj, natrzyj solą i pieprzem. Na kawałkach papieru układaj rybę, do każdej włóż po plastrze cytryny i kilka gałązek tymianku, posyp chilli.
Koło ryby ułóż po kilka szparagów. Rybę zawiń w papier jak cukierka, pakieciki układaj na blasze. Piecz 40 minut w temp. 180°C. Rybę udekoruj pozostałą cytryną.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień