Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi z fetą"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 68
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
??Drobno pokrojoną botwin- kę ugotuj w osolonej wodzie.
Na patelni podsmaż posiekaną cebulę z czosnkiem.
Botwinkę wymieszaj z koperkiem, pokruszonym serem feta i podsmażoną cebulą. Farsz dopraw gałką muszkatołową i pieprzem.
na ciasto zagnieć i rozwałkuj. Szklanką wytnij koła i rozłóż farsz.
Pierogi ugotuj, po czym polej sosem przygotowanym z podanych składników.
Czas przygotowania: 80 min, ilość kalorii na 1 porcję: 320. Stopień trudności: trudny
<strong>Katarzyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Telemax