Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z kapustą jak u mamy"
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 164
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 337
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 164
Składniki
Do przesianej przez sito mąki pszennej wbij jajko, dodaj letnią wodę i odrobinę soli. Dokładnie zagnieć ciasto, przykryj je ściereczką, aby nie wyschło. Odłóż na godzinę.
Kapustę drobno pokrój, odciśnij z soku i ugotuj. Kiedy będzie miękka, odsącz na sicie i odciśnij.
Na rozgrzaną patelnię wlej olej.
Zeszklij posiekaną cebulę, dorzuć kapustę i dopraw solą z pieprzem. Duś 15 minut.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Na każde nałóż po porcji farszu, zlep i ugotuj.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 380. Stopień trudności: trudneŹródło: Telemax