Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z indyka z żurawiną

Pierś z indyka z żurawiną

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14902

Dodano:

Odsłon: 51

Smaczny pomysł na "Pierś z indyka z żurawiną"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso natrzyj przyprawą, oprósz pieprzem, majerankiem i papryką. Ułóż w naczyniu do zapiekania i skrop olejem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200° C i piecz przez 50 minut.

  2. Wyjmij ostrożnie naczynie do zapiekania i wlej do potrawy 1 szklankę sosu. Rozprowadź go na mięsie i piecz jeszcze przez 5 minut.

  3. Po tym czasie wyjmij mięso, pokrój w cienkie plastry i rozłóż na talerze. Podawaj z żurawiną.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń