Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierś z indyka z żurawiną"
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 816
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 429
Szybka i prosta babka
Odsłon: 101
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 816
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 429
Szybka i prosta babka
Odsłon: 101
Składniki
Mięso natrzyj przyprawą, oprósz pieprzem, majerankiem i papryką. Ułóż w naczyniu do zapiekania i skrop olejem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200° C i piecz przez 50 minut.
Wyjmij ostrożnie naczynie do zapiekania i wlej do potrawy 1 szklankę sosu. Rozprowadź go na mięsie i piecz jeszcze przez 5 minut.
Po tym czasie wyjmij mięso, pokrój w cienkie plastry i rozłóż na talerze. Podawaj z żurawiną.Źródło: Na żywo