Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Polędwiczki z papryką i cebulką"
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20933
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20933
Składniki
Mięso pokrój w kostkę. Z przeciśniętego przez praskę ząbka czosnku i pozostałych składników przygotuj marynatę, zanurz w niej kawałki mięsa i odstaw do lodówki na godzinę.
Mięso smaż na oleju po dwie minuty z każdej strony. Dodaj 2 łyżki wody i pozostałą marynatę, duś.
Warzywa pokrój w paski, obsmaż na oleju. Dodaj do mięsa, przypraw solą i pieprzem, duś jeszcze 5 minut. Podawaj z małymi widelczykami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień