Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Potrawka bawarska na jasnym piwie"
pyszny tort dla miłosników sushi na niedzielne śniadanie świateczne
Odsłon: 1378
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 120
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 652
pyszny tort dla miłosników sushi na niedzielne śniadanie świateczne
Odsłon: 1378
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 120
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 652
Składniki
Cebule obierz, posiekaj. Pomidory pokrój na duże kawałki. W garnku rozgrzej olej. Porcjami wkładaj mięso. Zrumień je i wyjmij. Na tłuszczu ze smażenia mięsa zeszklij cebule. Ponownie włóż mięso. Dodaj pomidory. Wymieszaj z koncentratem, miodem oraz musztardą. Przypraw solą, pieprzem i papryką. Oprósz mąką. Zasmaż. Zalej piwem oraz bulionem. Duś na małym płomieniu ok. 2 godzin.
Natkę opłucz, osusz, oderwij listki i grubo je posiekaj. Potrawkę ponownie przypraw solą, pieprzem, papryką oraz cukrem. Posyp natką. Podawaj np. w wydrążonych małych bochenkach.Źródło: Naj