Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z maślakami i żółtym serem"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Wyrób ciasto z mąki, margaryny, jajka, soli, proszku do pieczenia i wody. Odstaw na pół godziny do lodówki. Wyłóż na formę i ponakłuwaj widelcem.
Cebulę pokrój, podsmaż i dodaj maślaki. Pozostaw na ogniu 20 minut, aż grzyby zmiękną. Dopraw do smaku, wbij jajko i wymieszaj. Ostudzony farsz rozłóż na cieście.
Piecz potrawę 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180oC. Kwadrans przed końcem posyp tartę serem startym na tarce o małych oczkach.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Kwiek</strong>Źródło: Kurier TV