Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrągi z farszem"
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 29
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 87
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 283
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 16
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 29
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 87
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 283
Składniki
Pstrągi spraw, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw co najmniej na godzinę do lodówki.
Chleb tostowy pokrój w kostkę i zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Jajka również pokrój w drobną kostkę. Połącz z przygotowanymi grzankami, masłem i natką pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. Napełnij pstrągi farszem. Przełóż je na blaszkę, skrop oliwą z oliwek i piecz 20 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 5. Podawaj z ugotowanymi brokułami.Źródło: Kurier TV