Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrągi z farszem"
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 669
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1032
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2750
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 669
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1032
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 214
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2750
Składniki
Pstrągi spraw, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw co najmniej na godzinę do lodówki.
Chleb tostowy pokrój w kostkę i zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Jajka również pokrój w drobną kostkę. Połącz z przygotowanymi grzankami, masłem i natką pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. Napełnij pstrągi farszem. Przełóż je na blaszkę, skrop oliwą z oliwek i piecz 20 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 5. Podawaj z ugotowanymi brokułami.Źródło: Kurier TV