Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrągi z farszem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12644
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1433
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13757
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5776
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12644
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1433
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13757
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5776
Składniki
Pstrągi spraw, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Oprósz solą i pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Odstaw co najmniej na godzinę do lodówki.
Chleb tostowy pokrój w kostkę i zrumień na suchej, rozgrzanej patelni.
Jajka również pokrój w drobną kostkę. Połącz z przygotowanymi grzankami, masłem i natką pietruszki. Dopraw solą i pieprzem. Napełnij pstrągi farszem. Przełóż je na blaszkę, skrop oliwą z oliwek i piecz 20 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C. 5. Podawaj z ugotowanymi brokułami.Źródło: Kurier TV