Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pyszna kaszanka z jabłkami i cebulką"
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 145
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 88
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 149
Składniki
Na patelni rozgrzej odrobinę oleju. Usmaż kaszanki. Powinny się rozpaść. Zdejmij z nich cienką skórkę (flak).
Cebulę obierz z łupin i grubo posiekaj. Posyp delikatnie solą, żeby zmiękła. Obrane i umyte jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Na patelni zeszklij cebulkę, a następnie dodaj jabłka. Smaż tak długo, aż zrobi się z nich kleista papka. Dosyp majeranek, sól i pieprz.
Następnie dodaj kaszankę i całość wymieszaj. Podawaj ze świeżym chlebem razowym i kiszonym ogórkiem.
<strong>Przepis nadesłała: Karolina Przykorska</strong>Źródło: Kurier TV